Amazon Quiz Time Answers for Today July 21 2019 – Win iPhone XR

Everyday, Amazon (India) offers a quiz contest to Indian residents. You can participate in the contest and win exciting prizes. They offer different types of prizes daily to winners – may be Amazon Pay Balance, cameras, mobile phones or any item. Join the Amazon India Quiz contest and get a lucky prize for you. Visit this page daily after 8 am, you will get correct  the correct answers of the day to help you win a prize for you.

Don’t lose this free opportunity!
You should answer the questions between 8 am to 12 am.
 

How to Participate in Amazon Quiz Time?
  • You don’t need to pay or buy anything to join the quiz.
  • This quiz contest is for Amazon app users only.
  • You can't play the quiz from PC/laptop. Open Chrome browser on your phone and search “buywin amazon quiz” in Google. Find a relevant result of this site www.buywin.in and tap on it to reach this page.
  • If you already don't have Amazon App on your phone, install it and sign in or sign up from your smartphone.
  • On the home page of the Amazon app, find the Amazon Quiz banner and tap on it.
  • Then, tap on Start to play the quiz.

 
amazon quiz answers today
 
Correct answers of today’s Amazon quiz are given below. The answers are available after 8 a.m. everyday in the morning. If the answers are not available since you come to this page too early, wait for some time and REFRESH this page to check if the answers are available. You are eligible to win prize if you answer before 12 a.m. on the Amazon app.


Winners will be announced by 30th August, 2019.


Amazon Quiz Time Answers for July 21, 2019
Today's Prize: iPhone XR

1. In context to fashion, what is a 'fedora'?
Ans: A type of headwear
 
2. Did you know that pandas eat anywhere between 12-39 kgs of food every day! What does a panda's diet mainly consist of?
Ans: Bamboo 


3. Chief of the Air Staff or Air Chief Marshal is the highest rank in the Indian Air Force. It is the position of commander of the IAF. Who was the first Indian to become Chief of Air Staff in 1954?
Ans: Subroto Mukerjee
 
4. Indian scientists have developed a new material which is capable of absorbing both light and carbon dioxide and could help control environmental issues. What is it called?
Ans: Black gold
 
5. What is the name of the network of higways that connects the four major cities of India - Chennai, Kolkata, Delhi and Mumbai?
Ans: The Golden Quadrilateral




 Answers for July 20, 2019
Prize:  Apple Smart Watch

1. Which is the national fruit of India?
Ans: Mango
 
2. Panchathan Record Inn is which composer's in house studio?
Ans: A. R.Rahman

3. Who developed a vaccine against poliomyelitis (Polio)?
Ans: Dr. ‎Jonas Salk
 
4. In ancient Greece, men exercised and took part in sports completely nude. True or False.
Ans: True
 
5. A cinematograph is a motion picture film camera, which also serves as a film projector and printer. Who invented it?
Ans: Lumière Brothers




Answers for July 19, 2019
Prize:  LG Microwave Oven

1. What is another word for lexicon?
Ans: Dictionary
2. Dr. Kalam was bestowed with the highest honour that an Indian citizen can receive. Which award is it?
Ans:  The Bharat Ratna


3. India is a federal union comprising twenty-nine states and eight union territories.
Ans: False
4. Hyundai launched its first all-electric SUV model in India. What is it called
Ans:  Kona Electric SUV

5. A 'sonnet' is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?
Ans: 14



Answers for July 18, 2019
Prize: Sony Home Theater

1. The clothing trend exemplified by black clothing, dark makeup, and black-dyed hair is called ___.
Ans: Goth
2. Name the Indian Tennis player-turned Hollywood filmmaker who has made more than 120 films with stars such as Cate Blanchett, Angelina Jolie and more?
Ans:  Ashok Amritraj 


3. Where is the headquarters of Amazon Inc. located?
Ans: Seattle
4. Former Indian cricket captain, MS Dhoni recently turned 38 and received wishes from all over the world. When was his birthday?
Ans: 7th July

5. Freddie Mercury was the lead vocalist of which iconic rock group?
Ans: Queen




Answers for July 17, 2019
Prize: Rs. 20,000 as Amazon Pay Balance

1. Which Indian state is also known as the 'Land of rising sun' because it gets the first sunrise in the country?
Ans: Arunachal pradesh
2. Which is the only tennis Grand Slam tournament that is played on grass courts currently?
Ans:  Wimbledon


3. The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?
Ans: Jhumpa Lahiri
4. Name the official residence of the Pope?
Ans:  Apostolic Palace

5. Who out of the following is NOT an Indian fashion designer?
Ans: Ravi Ruia




Answers for July 16, 2019
Prize: Sony DSLR Camera

1. Which Of These Cities Is Located On Two Continents?
Ans: Istanbul

2. In Roman Mythology, Who Was The Goddess Of Sorcery And Witchcraft, Also Known As The Goddess Who Haunted Crossroads And Graveyards?
Ans: Trivia

3. Angel Falls Is The World’s Highest Waterfall That Starts At A Height Of 3230 Feet And Fall Uninterrupted For A Height Of 2647 Feet. Which Country Is This Majestic Waterfall Located In?
Ans: Venezuela

4. Who Is The Author Of The Famous Book Of Fables Known As The Panchatantra?
Ans: Vishnu Sharma

5. Which Is The First Country To Officially Declare An ‘Environmental And Climate Emergency’?
Ans: UK



Answers for July 14, 2019
Prize: Samsung Galaxy S10e

1. In the subject of zoology what is the study of insects called?
Ans: Entomology 
2. After Ahmedabad, which Indian city was recently added to the UNESCO World Heritage site list?
Ans: Jaipur
3. Recently, K2, an AI-based Human Resource (HR) Humanoid was introduced in Uttar Pradesh. Which company has introduced this for its employees?
Ans: Tech-Mahindra
4. The Oscar winning film, Forrest Gump is getting an official Hindi remake, by the title 'Lal Singh Chaddha'. Kareena Kapoor Khan will play the female lead. Who will be playing the role of Forrest Gump?
Ans:  Aamir Khan

5. Langvir Nritya, Barada Nati, Pandva Nritya & Shotiya are different forms originate from?
Ans: Uttarakhand




Answers for July 13, 2019
Prize: Bose Home Speaker 500

1. George Eliot Was The Pen Name Of Which Author?
Ans: Mary Ann Evans

2. In Support Of The Rohingya Refugees, ____ Has Decided To Provide 2,500 Metric Tons Of Rice To Bangladesh. Name The Country.
Ans: China

3. Who Is Largely Responsible For Breaking The German Enigma Codes Which Helped Win World War II, And Provided A Foundation For Modern Computing And Development Of Artificial Intelligence?
Ans: Alan Turing

4. In The Fictional Series Of Sherlock Holmes, What Is The Detective’s Address In London?
Ans: 221B Baker Street

5. The Longest Electrified Railway Tunnel In The Country Has Just Been Commissioned . Which State Will This Be Built In?
Ans: Andhra Pradesh




Answers for July 12, 2019
Today's Prize: Win Casio G-Shock Watch

1. Which country will host the 2020 summer Olympics?
Ans: Japan
2. Hong Kong is the capital city of China. True, or False?
Ans:  False
3. Which country is Prague in?
Ans: Czech Republic

4. First-time MPs, actresses Nusrat Jahan, and Mimi Chakraborty took oath as Lok Sabha members on June 25. Which party do they belong to?
Ans: TMC

5. Leonardo Dicaprio finally won an Oscar for Best Actor in 2016, after being nominated for several years. Which film did he win it for?
Ans: The Revenant




Answers for July 11, 2019
Today's Prize: Rs 1000 as Amazon Pay Balance to 50 winners


1. Which country recently launched the world's largest independent solar energy plant?
Ans: UAE
2. Designer Jony Ives recently quit his job. He worked with the company for 20 years and was even knighted at Buckingham palace. He was the Cheif Design Officer for which organization?
Ans: Apple
3. Which actor is returning to play James Bond in the new film Bond 25?
Ans: Daniel Craig

4. Opera is described as art, architecture, music, theatre, and text all coming together to tell a story. In which country did opera, as we know it today, first began?
Ans:  Italy

5. In the Disney live-action remake of Lion King, Beyonce has sung the female vocals for the English version. Who will sing in the Hindi soundtrack?
Ans: Sunidhi Chauhan




Amazon Quiz Time Answers for July 10, 
2019
Prize: Samsung Galaxy A50

1. The Superstar, Sridevi, Marked Her Bollywood Debut In The Year 1979. Which Was Her First Bollywood Film ?
Ans: Solva Sawan

2. What Is The Name Of The Tribal Martial Art Dance Form Which Originated In The Forests Of Odisha And Is Exclusively Performed By Men?
Ans: Chhau Of Mayurbhanj

3. Cassius Clay Jr. Is The Birth Name Of Which Olympic Gold-Winning Boxer? PS – He Was The First Fighter To Win The Heavyweight Title 3 Times.
Ans: Muhammad Ali

4. ‘Lessons Life Taught Me Unknowingly’ Is The Autobiography Of A Famous Indian Actor Which Will Be Released On 5th Aug. Whose Life Is It About?
Ans: Anupam Kher

5. India Won Its First World Cup In 1983, Which Was Also Played In England. In Which Month Did India Make That Historic Win?
Ans: June’83



Amazon Quiz Time Answers for July 9, 2019
Prize: Sony Alpha DSLR Camera

1. Kabir Singh, A Film Starring Shahid Kapoor And Kiara Advani Is A Remake Of Which Popular Telegu Film?
Ans: Arjun Reddy

2. Fernando Torres Has Announced His Retirement From Football. Which Country Does He Play For?
Ans: Spain

3. What Is The Name Of The Technology Used To Make Telephone Calls Over The Internet?
Ans: VoIP

4. ‘Hakuna Matata’, Roughly Translates To ‘There Are No Troubles’. It Was Popularized In English By The 1994 Disney Movie, The Lion King. Which Language Does This Phrase Belong To?
Ans: Swahili

5. NASA Has Announced That It Will Be Sending A Robot To Look For Life On Saturn’s Moon, Titan. What Is The Name Of The Robot?
Ans: Dragonfly




Answers for July 8, 2019
Prize: Rs. 5,000 as Amazon Pay Balance to 10 winners

1. Agni, Aakash, Bijli, Vayu, Fani and Ockhi are all names ___. Fill in the blank.
Ans: Cyclones

2. A myth states that men have one less rib in their chest as compared to women. But that is untrue. So, how many ribs bones are there in a human body?
Ans: 24
3. Which cricketer broke Sachin Tendulkar and Brian Lara's records to become the fastest batsman reaching 20,000 international runs across formats (tests, ODIs and T20s)?
Ans: Virat Kohli

4. Resul Pookutty won an Oscar for Slumdog Millionaire. Which category did he win in?
Ans: Sound Mixing

5. When is the International Olympic Day observed every year?
Ans: 23rd June



Answers for July 7, 2019
Prize: iPhone XR

1. On the 75th anniversary of the Battle of Imphal (which occurred during WWII), the invading country set up a Museum of Peace in Manipur as a memorial gift. Which country was it?
Ans: Japan
.
2. Which among the following nations has become the first gulf country to launch a UN-developed anti-money laundering platform?
Ans: UAE
3. Did you know that the stomach produces acids to help digestion. These stomach acids primarily consist of ____. Fill in the blanks.
Ans: Hydrochloric Acid

4. Which was India's first ever 3D animated film? It was a joint venture between Walt Disney Co & Yash Raj Films and was directed by Jugal Hansraj.
Ans: Roadside Romeo
.
5. Which company has recently patented the design for a foldable phone with multiple screens?
Ans: Google



Answers for July 6, 2019
Prize: Sony Home Theatre

1. Joule, named after James Prescott Joule, is a unit of measurement that measures ____. Fill in the blank.
Ans: Energy

2. Flights take a longer time when they are flying from East to West, as compared to the other way around. True or False?
Ans: True
3. A new movie trailer for a film starring Sidharth Malhotra and Parineeti Chopra was released recently. What is the name of the film?
Ans: Jabariya Jodi

4. Did you know there is a name for the sound that martial artists make while performing karate? It's often heard in movies and sounds like they are shouting quickly. What is it called?
Ans: Kiai

5. 15 year old, Cori Gauff defeated her tennis icon in the very first round of Wimbledon, with a score of 6-4, 6-4. Who did she beat?
Ans: Venus Williams




Answers for July 5, 2019
Prize: Seagate 5TB Hard Drive

1. After the re-release of Avengers Endgame, which is the next Marvel film to hit theatres?
Ans: Spiderman: Far From Home
.
2. Vijay Shankar has been ruled out of the World Cup due to an injury. Who has been named as his replacement?
Ans: Mayank Agarwal
3. A tortoise discovered in Arunachal Pradesh is considered so beautiful that it was named ’Impressed’. True or False
Ans: True

4. Where did PM Narendra Modi perform Yoga asanas along with the public, on the fifth International Day of Yoga?
Ans: Ranchi
.
5. Legendary athelete, ‘The Flying Sikh’, won 5 golds in international championships, broke a 400m record at the 1960 Rome Olympics and won 77 races to win the Helms World Trophy in 1959. Who was he?
Ans: Milkha Singh




Answers for July 4, 2019
Prize: Oppo F11 Pro

1. June 21 was the summer solistice in the Northern Hemisphere. It is known for being the _ day of the year in this part of the world.
Ans: Longest

2. Ablutophobia' is the fear of?
Ans: Bathing

3. Which team won the FIH Women's Series Finals hockey tournament held recently on June 23rd?
Ans: India

4. Facebook recently launched a new cryptocurrency. What is it called?
Ans: Libra

5. There are cells in the body that absorb other smaller cells and bacteria as a defense mechanism against infections. What are they called?
Ans: Phagocytes




Answers for July 3, 2019
Prize: Diesel Chi Watch

1. What is the highest civilian award of India?
Ans: Bharat ratna

2. Who among the following has NOT held the position of chairman at ISRO (Indian Space Research Organization)?
Ans: Dr. APJ Abdul Kalam

3. Saif Ali Khan received the National Award for 'Best Actor' for his movie 'HUM TUM'. True or False?
Ans: True

4. Which famous Indian personality has just announced the release of his autobiography titled, 'My Life, My Mission'?
Ans: Baba Ramdev

5. Kasol (which is sometimes referred to as mini Israel), is situated on the banks of______ river where you can find gushing streams and even hot springs! Fill in the blanks.
Ans: Parvati



Answers for July 2, 2019
Prize: Canon EOS DSLR Camra

1. Farhan Akhtar will star in Rakesh Omprakash Mehra's next film which tells the story of a boxer. What is the film called?
Ans: Toofan 


2. In a bid to harbour good relations between countries, the state-owned English channel, DD India, will now be available in Bangladesh and ___. Can you guess where?
Ans: South Korea


3. The International Olympic Committee (IOC) just opened its new headquarters on the 125th anniversary of the Olympic Games revival. Where is it located?
Ans: Switzerland


4. India just opened it's first ever hospital and water clinic for elephants! Where is it located?
Ans: Mathura

5. National Mathematics Day is celebrated on 22nd December to commemorate the birth anniversary of________. Fill in the blanks
Ans: S. Ramanujan



Answers for July 1, 2019
Prize: Rs. 10,000 as Amazon Pay Balance

1. The Dadasaheb Phalke Award is one of the most prestigious awards given in the field of India cinema. Who was the first to win this award?
Ans: Devika Rani

2. Mohammed Shami became the 2nd Indian to take a hat-trick in the ICC World Cup. Who was the first Indian cricketer to do so?
Ans: Chetan Sharma

3. What is the name of the technology which uses cable-pulled devices or robots to mimic the movements of humans or animals? Example: The dinosaurs in Jurassic Park!
Ans: Animatronics

4. Who is popularly known as the 'Birdman of India' because of his highly influential work in the development of Ornithology (study of birds)?
Ans: Salim Ali

5. William Jay Bowerman is a popular name in the world of sports apparel and gear. He is the co-founder of which famous sportswear brand?
Ans: Nike




Answers for June 30, 2019
Prize: OnePlus 7 Pro

1. What is the full form of PDF in context to computing?
Ans: portable document format

2. Which city is the capital of Australia?
Ans: Canberra

3. The Nehru Centre in London aims to create cultural exchange between India and UK. Which Indian author has been appointed as its new director?
Ans: Amish Tripathi

4. Which Indian Grand Chessmaster won the blitz event at the 2019 Asian Continental Chess Championship in Xingtai, China? Fun fact - he's just 14 years old!
Ans: Nihal Sarin

5. Indian athlete, Pranati Nayak, recently won a bronze medal at an international tournament. Which sport is she associated with?
Ans: Gymnastics



Answers for June 29, 2019
Prize: Blaupunkt Party Speakers

1. Which is the first country to officially declare an 'environmental and climate emergency'?
Ans: UK

2. Avengers Endgame almost broke all records when it released. But it still isn't the 'most successful movie ever made' in terms of money earned yet. Which film holds this record?
Ans: Avatar

3. Featuring at #100, who is the only Indian to be featured in the Forbes World's Highest-Paid Athletes list 2019?
Ans: Virat Kohli

4. A Spanish poet, won the 1971 Nobel Prize for Literature. Who was this distinguished poet who is also
Ans: Pablo Neruda

5. Nitesh Kumar Jangir won an award for creating a low-cost breathing support device called ‘Saans’. Who is this device meant for?
Ans: Premature Babies



Answers for June 28, 2019
Prize: Sony Home Theatre

1. The book '281 and Beyond' is an autobiography of which Indian cricketer?
Ans: VVS Laxman

2. Astronomers have spotted a large expanse of table salt deposits on Jupiter's moon, Europa.
Ans: True

3. The Mt. Sinabung volcano erupted recently throwing up an ash column of 7kms! Which country is the volcano located in?
Ans: Indonesia

4. Which of these famous hard rock band's debut album was called 'Appetite for Destruction'?
Ans: Guns N' Roses

5. World Blood Donor Day is celebrated on 14th June to commemorate the birth anniversary of ___ known for the development and classification of the blood group system. He is also known as the 'Father of Transfusion Medicine'.
Ans: Karl Landsteiner




Answers for June 27, 2019
Prize: Rs. 25,000 as Amazon Pay Balance

1. T'Challa, the king of Wakanda, is the alter ego of which superhero?
Ans: Black Panther

2. Which of these Indian musical instruments is NOT a string instrument?
Ans: Chengila

3. Diljit Dosanjh's film Soorma, is based on the life of which prominent Indian hockey player?
Ans: Sandeep Singh

4. The 6th full moon of 2019 was visible on 17th June alongside Jupiter and appeared reddish in color. What was this phenomenon called?
Ans: Strawberry Moon

5. Narendranath Datta was the birth name of which of these?
Ans: Swami Vivekananda




Answers for June 26, 2019

1. Name the monument that Mohamad Quli Qutub Shah built in Hyderabad in 1951 to commemorate the end of a deadly plague in the city.
Ans: Charminar

2. Whales and Dolphins sleep by resting one half of their brain at a time, which is one of the reasons why they can sleep without drowning
Ans: True

3. Which country will host the 2020 summer Olympics?
Ans: Japan
4. Which of the following is considered the national slogan of India? Hint - It was popularized by Pandit Madan Mohan Malaviya in 1918.
Ans: Satyaneva Jayate

5. Who won the women's Grand Slam title at the 2019 French Open tournament?
Ans: Ashleigh Barty



Answers for June 25, 2019

1. The iconic ‘Christ The Redeemer’ statue on Corcovado Mountain can be seen in which country?
Ans: Brazil

2. Scientists installed the world’s highest weather station recently. Where has it been launched?
Ans: Mt Everest

3. The Pickwick Papers, also known as The Posthumous Papers of the Pickwick Club, was the first novel of Mark Twain. True or False
Ans: False

4. Why did 22-year old Zonel Sougaijam, an engineer from Manipur, enter the ‘Facebook Hall of Fame’ in June 2019? PS – He was also awarded $5,000 by the company.
Ans: Detecting a bug in Whatsapp

5. Which company is launching India’s first electric motorcycle?
Ans: Revolt Motors




Answers for June 24, 2019

1. Who has been crowned Femina Miss India World 2019? PS - She hails from Rajasthan.
Ans: Suman Rao

2. Which state has the longest known cave in India? The cave is 24,583 meters in length!
Ans: Meghalaya

3. In the Hindi dub of Disney's upcoming 'Lion King', Shah Rukh Khan will be the dubbing the character 'King Mufasa'. Who will voice the character of Simba, the young lion and King Mufasa' s son?
Ans: Aryan Khan
4. Which of the following movies won the Oscar for Best Picture, Best Director & Best Actor all at once in the year 1995?
Ans: Forrest Gump

5. Who will be directing Amitabh Bachchan's next film, 'Gulabo Sitabo'?
Ans: Shoojit Sircar




Answers for June 23, 2019

1. Name the longest National Highway in India which passes through 11 Indian states?
Ans: NH 44

2. 'The Forbidden City' is a UNESCO World Heritage Site and is home to the 'Palace Museum' - one of the largest museums in the world. This city was once home to 24 emperors. Where can you find the 'Forbidden City'?
Ans: China

3. Which national park in India is home to over 70 per cent of the world's swamp or wild buffalo population, which were recently classified endangered by the IUCN?
Ans: Kaziranga
4. Which among these is NOT a comet, but is in fact an asteroid/dwarf planet in the solar system?
Ans: Ceres


5. Which actress will portray Saina Nehwal in an upcoming biopic on the athelete's life?
Ans: Parineeti Chopra




Answers for June 22, 2019

1. Which team broke the record for the highest number of goals scored in any World Cup match (womens or mens) in their debut performance at the FIFA Women's World Cup? PS - they scored 13 goals in a single match!
Ans: USA

2. Sonam Kapoor and Dulquer Salman will be seen together in a fictional movie about the Indian cricket team, based on a book by Anuja Chauhan. What is the movie called?
Ans: The Zoya Factor

3. Which Bengaluru-based NGO, which is running one of the world’s largest school-meals project was recently awarded the BBC World Service Global Champion Award?
Ans: Akshaya Patra
4. Aromachology is the study of smells. What is the study of sound called?
Ans: Acoustics


5: Which Indian state launched 'Pink Sarathi' vehicles to ensure the safety of women commuting by local buses?
Ans: Karnataka



Answers for June 21, 2019
Today's Prize: Honorary Band 4

1. This Year Will Be The 20th Anniversary Of ‘Operation VIJAY’ In India’s History. Which Victorious War Are We Celebrating?
Ans: Kargil War

2. Jallikattu, A Famous Sport In Tamil Nadu, Broke A World Record This Year For Entering The Maximum Number Of Participating Animals Into The Sporting Arena. Which Animal Does This Game Involve?
Ans: Bull

3. India’s Second Mission To The Moon, Chandraayan 2 Is All Set To Blast Off Into Space And Aim For Landing On The Moon’s South Pole, Where No One Has Ever Been Before. When Will It Be Launched?
Ans: 15th July 2019

4. Featuring Over 70 Songs, Which Of These Bollywood Films Holds The Record For The Highest Number Of Songs?
Ans: Indrasabha

5. Today Is The International Day Of Yoga, Celebrated Annually On June 21. After A Unanimous Declaration For This Day By The UN General Assembly, When Was The First Ever International Day Of Yoga Celebrated Worldwide?
Ans: 2015




Answers for June 21, 2019

1. The first ever computer virus was created in 1971. What was it called?
Ans: Creeper

2. India’s highest railway station (in altitude) is serviced by the Darjeeling Himalayan Railway, a UNESCO World heritage site. Where is it located?
Ans: Ghum

3. Mini Mathur and Cyrus Sahukar are starring in this all-new comedy by Amazon Prime Video which is produced by Dia Mirza. What is the show called?
Ans: Mind the Malhotras

4. For the first time in India, a drone was used to successfully transport blood from a remote health centre. In which state was this incredible feat achieved?
Ans: Uttarakhand

5. On 9th June 2019, Rafael Nadal cinched his 12th French Open win. Who did he play the finals against?
Ans: Dominic Thiem



  
*Read the terms and conditions of the Amazon quiz content at the end of the quiz page. You need to understand the quiz rules before participating the quiz contest.
 

Why is Amazon offering the quiz?
Amazon is one of the top shopping sites in India. They need more and more customers to sell their lakhs of products available. In our concept, they perform the quiz contests to attract more customers and to increase the brand awareness in India.
 
Click Here to visit Amazon.in if you have any requirement to buy.
 

Is shopping at Amazon completely safe?
I have already purchased many items from Amazon. Fantastic shopping experience! Timely delivery and competitively low prices are the considerable points of shopping. Their services are fully met the satisfaction. If the order is not delivered, they replace or refund. If you receive an item not as expected,  they issue a timely refund. If you have any issue, you can call their customer service, chat with them or email them to resolve. Their customer service is 100% satisfactory. So, if any product or item you want to buy is available at Amazon, buy it without any hesitation. They deliver to almost any PIN code in India.
   

If you want to look for another quiz contest, click on the following link:
 

If you are looking for products even cheaper than that at Amazon, click on the following links and buy for you or make money with them:

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Contributors